Ienemini Print E-mail

Peuteropvang ienemini

Eikenlaan 288 - 5
Selwerd
9741 EW  Groningen


Telefoon: 050-5792008
Email: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


LRK-nummer: 160633229

Peuteropvang 'Ienemini' is tien dagdelen per week open.

MaDi WoDo Vr
ochtend 8:15 tot 11:15 + + + + +
middag 11:30 tot 14:30 + + + + +

Locatie. Ienemini zit in het grote gebouw van de Vensterschool Selwerd, vlakbij zwembad De Parrel. Het is de eerste keer vaak even zoeken in het gebouw. Als u het gebouw inloopt kunt u bij het wijkinformatiepunt in de hal even zeggen dat u bij Ienemini moet zijn, dan wijzen ze u de weg.

Xtra leuk. Wij hebben de beschikking over twee leuke lokalen en we kunnen twee groepen naast elkaar begeleiden. We werken met leeftijdsgroepen; dat wil zeggen: de kleintjes van twee en de iets grotere peuters van drie nemen we apart. Bij ons werkt dat prima. Verder is er is een flinke buitentuin met een zandbak en een glijbaan, alles veilig afgewerkt. In de hal binnen kunnen de kinderen rondfietsen en er staat een leuke tafel vol met speelzand.

Wie werken er? Op peuterschool Ienemini werken altijd één of twee gediplomeerde beroepskrachten, afhankelijk van het aantal peuters op de groep.

Peuterschool Ienemini is op zoek naar enthousiaste leden voor de oudercommissie, heeft u interesse neem dan contact op met de pedagogisch medewerkers.

Xtra boeiend. Op Ienemini vinden wij een leuke sfeer heel erg belangrijk, en ook dat de kinderen iets leren bij ons. Wij werken met de Piramidemethode. Dat is een methode die kinderen heel goed helpt om (spelenderwijs) de taal te leren. We werken rondom vaste thema's, vooral met de driejarigen. De methode bevalt uitstekend en de kinderen beleven er veel plezier aan.

Samenwerking. We werken samen met basisschool De Pendinge (waar ze ook met Piramide werken), met de Bisschop Bekkerschool, De Wegwijzer, de partners van de Vensterschool en het CJG.
Onze locatie maakt deel uit van de "Vreedzame Wijk". Als u op de onderstaande link klikt, kunt u lezen wat dit inhoudt.
Vreedzame wijken

Groepen. We werken met groepen van maximaal zestien kinderen. We werken met verschillende groepen voor de tweejarigen en de driejarigen.

Wees welkom. Natuurlijk bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Bel ons graag even tevoren om en afspraak te maken.

Reactie van ouders "Bij Ienemini weten ze van elke dag iets bijzonders te maken."

Onze locatie wordt ieder jaar door de GGD geïnspecteerd. Hieronder kunt u de meest recente versie lezen.
GGD inspectierapport peuterschool Ienemini

 


U gebruikt nog Internet Explorer 6. Internet Explorer 6 wordt door Microsoft niet meer ondersteund.
Installeer een nieuwere Internet Explorer aub. Klik hier om Internet Explorer te installeren.