Klein Duimpje Print E-mail

Peuteropvang Klein Duimpje

Prunusstraat 76
Selwerd
9741 LE  Groningen


Telefoon: 050-5714164
Email: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


LRK-nummer: 885331679

Peuterschool 'Klein Duimpje' is momenteel zeven dagdelen per week open.

U kunt uw kind twee dagdelen per week brengen. Bespreek met de afdeling planning van het bedrijfsbureau welke dagdelen het beste uitkomen. U bent daar in principe vrij in, behalve als sommige dagdelen al vol zitten.

MaDi WoDo Vr
ochtend 8:15 tot 11:15 + + + +
middag 11:30 tot 14:30 + + +

Locatie. Klein Duimpje is gevestigd in hetzelfde gebouw als basisschool De Wegwijzer. De eerste keer is het eventjes zoeken. Als u met uw rug naar de ALDI in de Prunuslaan staat, dan staat aan de overkant van de straat een flat. U moet dan het kleine paadje nemen dat links daarvan loopt, dan komt u aan de goede kant uit en ziet u de ingang naar Klein Duimpje vanzelf.

Xtra leuk. Wij hebben een gezellige en overzichtelijke ruimte, zeer kindvriendelijk ingericht. Alles is op kindhoogte, zelfs de wc'tjes. Voor de inrichting hebben we de vrolijke kleuren geel en rood gekozen. In de ruimte is een podium met stoeltjes aangebracht. Er is een bouwhoek en een gang waar de kinderen ook naar hartelust kunnen spelen. Op de ruime buitenspeelplaats die om het gebouw heen ligt kan uw kind heerlijk fietsen, steppen of voetballen. We gaan regelmatig met de hele groep naar buiten.

Wie werken er? Op peuterschool Klein Duimpje werken twee leidsters.

Xtra boeiend. Wij vinden het belangrijk om kinderen structuur te bieden. We eten altijd netjes aan tafel. We leren kinderen om samen te spelen en ook respect te hebben voor de andere kinderen. Dit zijn voor ons normale regels die wij hanteren en daarbinnen kunnen de kinderen wat ons betreft juist heel vrij zijn. Bij Klein Duimpje beginnen kinderen het dagdeel altijd met een dik uur vrij spelen. Rennen en springen geen bezwaar. Je bent maar één keer kind tenslotte!

Samenwerking. Wij maken deel uit van vensterwijk Selwerd/ Paddepoel/ Tuinwijk en we staan open voor samenwerking met scholen en andere peuterspeelzalen in de buurt.
Onze locatie maakt deel uit van de "Vreedzame wijk". Als u op onderstaande link klikt, kunt u lezen wat dit inhoudt.
Vreedzame wijken

Groepen. We werken met een groep van maximaal zestien kinderen. Tweejarigen en driejarigen zitten bij elkaar in de groep, ze leren van elkaar en ze helpen elkaar.

Wees welkom. Natuurlijk bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Even bellen van tevoren is wel handig.

Reactie van ouders "Klein Duimpje is echt knus en vriendelijk."

Ieder jaar wordt onze locatie door de GGD geïnspecteerd. Hieronder kunt u het meest recente verslag lezen.

GGD inspectierapport KCN Selwerd/Paddepoel, locatie Klein Duimpje

 

 


U gebruikt nog Internet Explorer 6. Internet Explorer 6 wordt door Microsoft niet meer ondersteund.
Installeer een nieuwere Internet Explorer aub. Klik hier om Internet Explorer te installeren.