Lutje Potje Print E-mail

Peuteropvang Lutje Potje

Billitonstraat 78/2
Korreweg
9715 EW  Groningen


Telefoon: 050-5777129
Email: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


LRK-nummer: 926065841

U kunt uw kind twee dagdelen per week brengen.

Op woensdagochtend is er naast peuterschool ook Speel mee. Dat is een inloopochtend voor ouders en kinderen van nul tot vier jaar. U kunt dan helemaal vrijblijvend kennismaken met ons en u kunt andere ouders en kinderen uit de buurt ontmoeten.

MaDi WoDo Vr
ochtend 8:45 tot 11:45 + + +/speel mee + +
middag 12:30 tot 15:30 + + +

Locatie. Lutje Potje ligt vanaf de straatkant gezien een klein stukje achteruit, een beetje achter de huizen. Een groot geel hek vormt de herkenbare toegangspoort tot deze leuke ruime peuterschool.

Xtra leuk. Bij ons kunnen peuters echt oeverloos spelen. We beschikken over twee grote lokalen, een ruime hal waar ook gespeeld kan worden en dan nog een hele geweldige buitenruimte, met struiken en gras, waar we een natuurlijke speeltuin hebben met een lekkere zandbak.

Wie werken er? Op peuterschool Lutje Potje werken één of twee gediplomeerde beroepskrachten op de groep, afhankelijk van het aantal peuters en vaak ook een stagiaire. De groep bestaat uit maximaal dertien kinderen.

Xtra boeiend. Wij werken met de methode Piramide, waarmee we kinderen spelenderwijs veel nieuwe woorden kunnen leren. Verder praten we altijd graag met ouders en kinderen over wat ze bezighoudt en daar richten we ons op. Wij houden van een natuurlijke, gezellige sfeer waarbij we de kinderen een vaste dagindeling bieden.
's Ochtends is dat bijvoorbeeld: even kletsen, vrij spelen, fruit eten, liedjes zingen, nog even buiten spelen.

Samenwerking. We werken veel samen met de partners van de Vensterschool en het CJG.

Wees welkom. Natuurlijk bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen; wij werken meestel met drie personen, dus een van ons heeft altijd wel even tijd voor een rondleiding.

Reactie van ouders "Een heel gezellige en gemoedelijke sfeer, waar ze echt oog hebben voor de kinderen. De koffie staat altijd klaar. En als je ergens mee zit wat je kind betreft, dan kun je dat gewoon bespreken."

Ieder jaar wordt onze locatie door de GGD geïnspecteerd. Hieronder kunt u het meest recente verslag lezen.

GGD inspctierapport KCN Korrewegwijk, locatie Lutje Potje

 


U gebruikt nog Internet Explorer 6. Internet Explorer 6 wordt door Microsoft niet meer ondersteund.
Installeer een nieuwere Internet Explorer aub. Klik hier om Internet Explorer te installeren.