Smurf Print E-mail

Peuteropvang Smurf

De Sanstraat 13
Hoogkerk
9744 HW  Groningen


Telefoon: 050-5565860
Email: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


LRK-nummer: 169964036

Peuterschool De Smurf is vijf dagdelen per week open.

U kunt uw kind twee dagdelen per week brengen. Bespreek met de afdeling planning op het bedrijfsbureau welke dagdelen het beste uitkomen. U bent daar in principe vrij in, behalve als sommige dagdelen al vol zitten.

MaDi WoDo Vr
ochtend 8:30 tot 11:45 + + + + +
middag 13:00 tot 15:45

MaDi WoDo Vr

Locatie. Peuterschool de Smurf is gevestigd in de Anne Frank school aan de Sanstraat, midden in Hoogkerk.

Wie werken er? Op peuterschool de Smurf werken één of twee gediplomeerde beroepskrachten, afhankelijk van het aantal peuters op de groep, en (vaak) een stagiaire.

Xtra boeiend. Wij vinden het belangrijk dat kinderen weten waar ze bij ons aan toe zijn. Thuis is iedereen vrij om eigen regels te hebben, maar wij hebben op de peuterschool ook eenvoudige regels voor de kinderen. Waar speel je mee, hoelang mag je blijven? We vragen de kinderen om fruit mee te nemen en dit doen we op de fruitboot, waar alle kinderen van mogen eten. Zo leren ze delen. Verder werken wij op een speelse manier met thema's (volgens de zogeheten Piramidemethode). Een van de belangrijkste dingen voor ons is, dat we kinderen helpen om zelfstandiger te worden en niet afhankelijk te zijn van de pedagogisch medewerker.

Samenwerking. We werken veel samen met de basisscholen in Hoogkerk (OBS De Ploeg, CBS De Anne Frankschool en GBS Rehobothschool), het CJG en met de bibliotheek in Hoogkerk. We doen onder andere mee aan de nationale voorleesdagen.

Groepen. We werken met groepen van maximaal zestien kinderen. Tweejarigen en driejarigen zitten bij elkaar in de groep, ze leren van elkaar en ze helpen elkaar.

Wees welkom. Natuurlijk bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Bel wel even van tevoren tussen twaalf en één om een afspraak te maken. We maken graag even tijd voor u vrij.

Reactie van ouders "De peuterschool heeft een hele prettige sfeer en de leidsters zijn duidelijk. De kinderen weten waar ze aan toe zijn."

 

Ieder jaar wordt de locatie door de GGD geïnspecteerd. Hier kunt u het inspectierapport lezen.

 

 

 

 

 


U gebruikt nog Internet Explorer 6. Internet Explorer 6 wordt door Microsoft niet meer ondersteund.
Installeer een nieuwere Internet Explorer aub. Klik hier om Internet Explorer te installeren.