Speelboot Print E-mail

Peuteropvang Speelboot

Slenk 2
Reitdiep
9746 RS  Groningen


Telefoon: 050-3644706
Email: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


LRK-nummer: 108662147

Peuterschool Speelboot is zeven dagdelen per week open.

U kunt uw kind twee dagdelen per week brengen.

MaDi WoDo Vr
ochtend 8:30 tot 11:45 + + + + +
middag 13:00 tot 15:15 +

Peuterschool de Speelboot is gevestigd in de Rietwierde

Peuterschool Speelboot is een locatie van de COP groep en speciaal voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Peuters kunnen één tot vier dagdelen per week komen spelen. Meestal is er een verdeling tussen de ochtenden en middagen. De groepen bestaan uit maximaal zestien kinderen.

Peuterschool Speelboot is een veilige en avontuurlijke plek helemaal gerichtop de ontwikkeling van kinderen. Veilig, vriendelijk en stimulerend.

Er worden voorschoolse activiteiten aangeboden in het kader van het VVE-programma. Peuters kunnen experimenteren met materialen zoals verf, papier, potloden, lijm en klei. Maar ook met zand, beweging, expressie en taal. Peuters zingen en leren liedjes, worden voorgelezen en doen spelletjes. Spelenderwijs ontdekken ze hun mogelijkheden en zichzelf.

Wees welkom!
Heeft u interesse gekregen in peuterschool Speelboot? We vinden het leuk wanneer us een kijkje komt nemen samen met uw kind. De deur staat open. Uw kind mag één keer gratis komen spelen voordat u een beslissing neemt.

Ieder jaar wordt onze locatie door de GGD geïnspecteerd. Door op deze link te klikken, kunt u het meest recente inspectierapport lezen.

Pedagogisch werkplan KCN Gravenburg, locatie Speelboot

 


U gebruikt nog Internet Explorer 6. Internet Explorer 6 wordt door Microsoft niet meer ondersteund.
Installeer een nieuwere Internet Explorer aub. Klik hier om Internet Explorer te installeren.