Ukkie Dukkie Print E-mail

Peuteropvang Ukkie Dukkie

Maresiusstraat 24
Gravenburg
9746 BJ  Groningen


Telefoon: 050-5566014
Email: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


LRK-nummer: 219176279

Bespreek met de afdeling planning op het bedrijfsbureau welke dagdelen het beste uitkomen. U bent daar in principe vrij in, behalve als sommige dagdelen al vol zitten.

Peuterschool

MaDi WoDo Vr
ochtend 8:15 tot 11:45 + + + + +
middag 12:45 tot 15:15 +
De extra opvang van Ukkie Dukkie is beschikbaar op de volgende dagen en tijden:

MaDi WoDo Vr
ochtend 8:00 tot 13:00 + +
middag 13:00 tot 18:00


Locatie.
Ukkie Dukkie deelt een gebouw met kinderdagverblijf De Gravenburger. Om bij Ukkie Dukkie te komen kunt u eigenlijk het beste de zij-ingang nemen, niet de hoofdingang (als u met het gezicht naar de hoofdingang staat, even rechtsom lopen.) U herkent ons aan het rode logo van de COP groep op het raam.

Xtra leuk. Het lokaal waar we in zitten hebben we ingericht met houten meubelen en geschilderd in zeegroene en lichtgele kleuren, zodat het geheel een zonnig karakter heeft. Het speelplein bij Ukkie Dukkie is onlangs opgeknapt (met meer gras, een speelhuis en een zandbak). We hebben ook nog de beschikking over het gymlokaal waar we zeer regelmatig peutergym en andere leuke doe-activiteiten organiseren voor de kinderen. We gaan ook elk dagdeel wel even naar buiten met de kinderen.

Wie werken er? Op peuterschool Ukkie Dukkie werken één of twee gediplomeerde beroepskrachten, afhankelijk van het aantal peuters op de groep, en (vaak) een stagiaire en een vrijwilliger.

Xtra boeiend. Wij werken niet met een vaste methodiek, we geven veel ruimte voor vrij spel. Wel zijn we er heel sterk op gericht kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. Zelf leren, zelf doen. We leggen veel uit, we praten veel, we benoemen veel. Zo leren we de peuters op een leuke manier heel veel, zonder dat er druk op ligt. We betrekken ouders en ook opa's en oma's bij de activiteiten en we maken ook altijd tijd voor ouders. Als de ouders zich bij ons thuis voelen, kunnen de kinderen zich ook thuis gaan voelen.

Samenwerking. We hebben naast het contact met de scholen en de naschoolse opvang waar we onze ruimte mee delen ook wel contact met de bibliotheek en het CJG. We maken deel uit van de vensterschool Vinkhuizen.

Groepen. We werken met groepen van maximaal zestien kinderen. Tweejarigen en driejarigen zitten bij elkaar in de groep, ze leren van elkaar en ze helpen elkaar.

Wees welkom. Natuurlijk bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen. U kunt bellen van tevoren om een afspraak te maken, maar gewoon binnenlopen is ook prima.

Reactie van ouders "Die vrolijke en positieve instelling van de leiding, die maakt Ukkie Dukkie zo bijzonder."

Ieder jaar wordt onze locatie door de GGD geïnspecteerd. Hieronder kunt u het meest recente verslag lezen.

GGD inspectierapport KCN Gravenburg, locatie Ukkie dukkie

 


U gebruikt nog Internet Explorer 6. Internet Explorer 6 wordt door Microsoft niet meer ondersteund.
Installeer een nieuwere Internet Explorer aub. Klik hier om Internet Explorer te installeren.